
3
Bra prestanda men svåra att rengöra Laboratorietest
De är snabbare, smartare och drar mindre el än klassiska spisplattor och keramikhällar. Ändå har försäljningen av Induktionshällar inte ökat i den takt som branschen hade hoppats. En trolig förklaring är att Induktion fortfarande är ganska dyrt i
Dyraste stekpannan sämst i test Laboratorietest
Stekpannan är ett av kökets mest använda redskap. Det är därför viktigt att den håller bra, fördelar värmen jämt och att maten inte bränner fast. Testfakta har låtit testa åtta pannor med non-stick-beläggning på SP Sveriges Tekniska Forskningsi
Billigaste Induktionshällarna blev bäst i test Laboratorietest
Stängde jag verkligen av plattan? Den frågan får många att göra helt om i farstun. Med Induktionstekniken är dock frågan nästintill passé.Tekniken bygger på att en så kallad Induktionsspole, som ligger under varje kokzon, alstrar ett magnetfält