4

Rusta Ljusslinga Laboratorietest

Publicerad: 17 Nov, 2021 i Hem > Hem & hushåll > Rusta ljusslinga
Kraven för Testfaktas kvalitetsmärkning är högt ställda. Ljusslingorna genomgår ett standardiserad testupplägg som omfattar ljusflöde, ljusegenskaper, energiförbrukning, konstruktionskvalitet, hållbarhet i sladdar, kopplingar och kontakter samt tålighet för temperaturväxlingar.

Ljusslinga på Hornbach stoppas

Publicerad: 21 May, 2012 i Hem > Teknik > Ljusslinga på Hornbach stoppas
Eftersom bristerna inte anses innebära någon omedelbar fara för person eller egendom kommer produkten inte dras tillbaka från konsumenter. Konsumenter som redan köpt produkten kan dock vända sig till inköpsstället för reklamation.

Ljusslinga på Bauhaus stoppas

Publicerad: 18 Jan, 2012 i Hem > Teknik > Ljusslinga på Bauhaus stoppas
Enligt Elsäkerhetsverket innebär bristerna inte någon direkt fara för person eller egendom och behöver därför inte dras tillbaka från konsumenter eller återförsäljare. Men som konsument kan man vända sig inköpsstället och reklamera produkten.

Varning för Ullareds Ljusslinga

Publicerad: 21 Dec, 2011 i Hem > Hem & hushåll > Varning för Ullareds ljusslinga
Ljusslingans kontakt, 24 volt, är utformad så att den även skulle kunna gå att ansluta till ett uttag för en rakapparatssladd på 230 volt. Varumärket på produkten är Self import agencies och modellen är XX8-750523, 891376.Elsäkerhetsverket skriver i sitt beslu